ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είδα ξυλοδαρμούς και σωματική τιμωρία» – «Καίνε» την Κιβωτό νέες καταθέσεις στη Δικαιοσύνη

kivwtos tou kosmou new xr

Για κακοποιητικές συμπεριφορές στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στη Δικαιοσύνη ακόμη ένας πρώην εργαζόμενος της Δομής υπό τον πατέρα Αντώνιο. Οι καταθέσεις στην εισαγγελία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο πρώην εργαζόμενος στην Κιβωτό του Κόσμου, ο οποίος έδωσε κατάθεση στην εισαγγελία που διερευνά τις καταγγελίες της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, επιβεβαίωσε τα περί κακοποιητικών συμπεριφορών στη Δομή.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (23.11.2022), κατέθεσε ένας πρώην υπάλληλος της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και ένας πρώην τρόφιμος της Δομής, ο οποίος φέρεται να μίλησε για σωματική βία.

Μέχρι στιγμής, στους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς που «ξεψαχνίζουν» την υπόθεση έχουν καταθέσει τρεις μάρτυρες. Το περασμένο 24ωρο κατέθεσε κι άλλος πρώην εργαζόμενος, που φέρεται να επιβεβαίωσε τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά, όπως ξυλοδαρμούς και σωματική τιμωρία.

Πηγές του OPEN κάνουν λόγο και για τροφίμους που φέρεται να έχουν δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο, διστάζουν να προβούν σε επίσημες καταγγελίες στη Δικαιοσύνη.

You may also like

Comments are closed.