ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εισαγγελική διάταξη για να κάνει εξέταση DNA η οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών» – Αρνείται ο πατέρας

Facebook
Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «Παλαιοχριστιανών» που ζουν στα αυτοσχέδια λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία. Σύμφωνα με το TLIVE, έχει λάβει η Ελληνική Αστυνομία εισαγγελική διάταξη για διενέργεια τεστ DNA στην οικογένεια.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την πατρότητα των παιδιών της οικογένειας στην Ορεινή Κορινθία και να εξαλειφθούν με το τεστ DNA οι όποιες πιθανές υπόνοιες για αιμομιξία. Οι υπόνοιες δημιουργήθηκαν μετά την επιμονή της οικογένειας να μην αποκαλύπτει το ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που έχει αποκτήσει η μεγαλύτερη κόρη.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE λοιπόν, η οικογένεια θα κληθεί σύντονα να κάνει τεστ DNA. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελική διάταξη δεν υποχρεώνει τον πατέρα της οικογένειας να κάνει την εξέταση DNA. Ο πατέρας έχει δικαίωμα να αρνηθεί ωστόσο και αυτό κάτι θα σημαίνει για την Αστυνομία…

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εισηγείται στον εντολέα του, δηλαδή στον πατέρα, να δεχθεί να κάνει την εξέταση DNA…

Αρνείται να κάνει τεστ ο πατέρας

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του LiveNews, ο πατέρας αρνείται να κάνει τεστ DNA. Συγκεκριμένα, η εκπομπή επικοινώνησε με τον πατέρα μετά την αποκάλυψη ότι ζητείται επισήμως πια να γίνει τεστ DNA.

Ο ίδιος ο πατέρας λοιπόν, γνωστοποίησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ότι δε σκοπεύει να δεχτεί να κάνει τεστ DNA…

«Από πού και ως πού να δώσω βιολογικό υλικό; Ούτε εμβόλια, ούτε βιολογικό αποτύπωμα έδωσα…» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο LiveNews.

Σε μοναστήρι της Θεσσαλίας τα παιδιά της οικογένειας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής TLIVE, τα παιδιά της οικογένειας, τα οποία απομακρύνθηκαν λίγο πριν φτάσει η αστυνομία στο αυτοσχέδιο σπίτι της Ορεινής Κορινθίας, βρίσκονται όλες αυτές τις ημέρες μαζί με την μητέρα τους σε μοναστήρι Παλαιοημερολογητών.

Το μοναστήρι βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Κάποια από αυτά τα μοναστήρια είναι σε δυσπρόσιτες περιοχές και μπορεί να μην έχουν ούτε τηλέφωνο.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top