ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου – Ο Φαρμάκης στον Πύργο, μαζί με Σκυλακάκη

Facebook
Twitter
Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνεται ωστόσο ότι λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID19, οι επετειακές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν:

Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
Στον Πύργο ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Στην Πάτρα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννης Τσακίρης.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Πύργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά στο Μεσολόγγι, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος στον Πύργο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στο Αίγιο.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

-Στην Αχαΐα: Η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης στα Καλάβρυτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος στην Κάτω Αχαΐα, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ανδρέας Φίλιας στη Χαλανδρίτσα.

-Στην Αιτωλοακαρνανία:Η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρος Δημητρογιάννης στην Αμφιλοχία, ο βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Ομάδων Παραγωγών, Συνεργατισμού και Περιφερειακής Αγροτικής Πολιτικής Μιχαήλ Γούδας στη Βόνιτσα, ο Βοηθός Περιφερειάρχη, αρμόδιος για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Έγγειες Βελτιώσεις Γιώργος Κοντογιάννης στο Θέρμο και η Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων – Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλία Βούλγαρη στο Αγρίνιο.

-Στην Ηλεία: Η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος στην Αμαλιάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης στη Ζαχάρω, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτριος Νικολακόπουλος στον Πύργο, ο Βοηθός Περιφερειάρχη, αρμόδιος για τον συντονισμό των παραγωγικών τάξεων και τη συνεταιριστική αγροτική πολιτική στην Π.Ε. Ηλείας Χρήστος Μπιλίρης στην Αμαλιάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top