ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Σε διπλασιασμό ποσοστών στοχεύει η Πλεύση

3864308 960x600 1

«Το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τον κόσμο»: έτσι αποτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής όσον αφορά την Πλεύση Ελευθερίας. Και το δεύτερο βήμα θα είναι η είσοδος στη Βουλή, για την οποία εμφανίστηκε βέβαιη ότι θα επιτευχθεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Απευθυνόμενη στους δυνητικούς ψηφοφόρους της δεύτερης κάλπης, η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για ανοιχτή πρόσκληση προς όλους και έθεσε τις διαχωριστικές γραμμές έναντι των υπολοίπων διεκδικητών ψήφων από την ίδια δεξαμενή.

Οπως τόνισε, «εμείς είμαστε η πραγματική αντισυστημική δύναμη. Θέλουμε να καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα, να χτίσουμε κάτι διαφορετικό, να βρεθεί ο κόσμος στο προσκήνιο, τις αποφάσεις να τις παίρνουμε μαζί με τον κόσμο».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προτάσσει στην έναρξη του δεύτερου προεκλογικού κύκλου ως βασικό μήνυμα την… αγάπη. «Μπήκαμε στον εκλογικό μαραθώνιο μιλώντας για αγάπη και κάνοντας πράξη την αγάπη», είπε και πρόσθεσε ότι το πιο σωστό πράγμα που έκανε ήταν να δημοσιοποιήσει το κινητό τηλέφωνό της, ώστε να έχουν άμεση επικοινωνία μαζί της οι πολίτες. «Το υπόδειγμα πολιτικής που θέλουμε να χτίσουμε είναι η αδιαπραγμάτευτη πρόσβαση των πολιτών σε εμάς, σε εμένα προσωπικά», ανέφερε και ευχαρίστησε όσους της τηλεφωνούν ή της στέλνουν μηνύματα.

«Θα έχουμε διαφορετική Βουλή», εκτίμησε η κ. Κωνσταντοπούλου, καθώς εμφανίστηκε βέβαιη ότι το ρεύμα που διαμορφώθηκε και οδήγησε σε υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων της Πλεύσης Ελευθερίας διογκώνεται και είπε ότι στόχος στις δεύτερες εκλογές δεν είναι να συμπληρωθεί το 0,01% που απαιτείται για τη βάση του 3%, αλλά «να διπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας». Και τότε «θα εκπροσωπηθεί γνήσια η κοινωνία στην αντιπολίτευση». Μάλιστα, στην ποιότητα της μέχρι τώρα ασκούμενης αντιπολίτευσης απέδωσε την πτώση άλλων κομμάτων, χωρίς να τα ονομάσει.

«Ετσι εξηγούμε την πτώση, άρρηκτα συνδεδεμένη με το αίσθημα της κοινωνίας ότι έμεινε ανυπεράσπιστη, χωρίς φωνή απέναντι σε πολιτικές που φτωχοποίησαν και στοχοποίησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για όλους τους απογοητευμένους είπε ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κίνημα με ανοιχτές πόρτες, έτοιμο να τους υποδεχθεί, αποτελούμενο όχι από επαγγελματίες πολιτικούς.

You may also like

Comments are closed.