ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Η κόντρα στην Αχαγιά θα χτυπήσει «κόκκινο»

Ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι μπαίνουν στο «κάδρο»!

dimotikes ekloges psifoi

Η μάχη της Αχαγιάς αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον αφού ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι μπαίνουν στο «κάδρο»! Πρώτος ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ο οποίος αν και έχει βιώσει απώλειες λόγω ανεξαρτητοποιήσεων δηλώνει πως βαδίζει ολοταχώς προς τη νέα τετραετία!

Από την άλλη σίγουρος υποψήφιος θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Λιάκος με την δική του παράταξη να πρωταγωνιστεί ήδη, ενώ ακολουθεί και ο «κλασσικός» υποψήφιος του ΚΚΕ Αλέκος Θανόπουλος. Άλλα δύο πρόσωπα όμως πέφτουν στο «τραπέζι»!

Το πρώτο είναι ο Δημήτρης Γεωργογιάννης, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας ο «Άγιος Ταξιάρχης», ο οποίος αν και «μπαλαμός» αναμένεται να στηριχθεί από τους τσιγγάνους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι… δεν είναι και λίγοι!

Και τέλος έρχεται… με φόρα έχοντας στο πλευρό του και τους ανεξάρτητους πλέον συμβούλους (πρώην του Μυλωνά), ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Ωλενίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Μαθαίνουμε δε, πως μεγάλη στήριξη θα έχει και από τον Νεοδημοκράτη πρώην Δήμαρχο Αχαγιάς Διονύση Γκοτσούλια. Αν δεν υπάρξει και άλλος υποψήφιος και μόνο αυτοί αρκούν για να διαμορφωθεί ένα «σκληρό» προεκλογικό τοπίο και μάλιστα μαθαίνουμε πως ήδη… έχουν βγει τα μαχαίρια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.