ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία των δύο διεκδικητών

androulakis papandreou
Μόνο 24 ώρες απέμειναν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Κοζάνη κάλεσε τους ψηφοφόρους να έρθουν πάλι στις κάλπες για να φέρουν την αλλαγή, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως αυτός που θα εκλεγεί θα επωμιστεί την ανασυγκρότηση της παράταξης.

Αυλαία πέφτει στην προεκλογική εκστρατεία των Γιώργου Παπανδρέου και Νίκου Ανδρουλάκη, με το βλέμμα όλων πλέον στην αναμέτρηση της Κυριακής. Οι εκλογείς καλούνται να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο, που θα ηγηθεί και θα επωμιστεί την ανασυγκρότηση της παράταξης, εκτιμά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του σχετικά με τις καταγγελίες για παρατυπίες.

“Οι νέες ιδέες δεν έχουν σχέση με την ηλικία, αλλά με το πόσο θέλεις να χτυπηθείς με κατεστημένα, σύμφωνα με τις αξίες σου. Την ενότητα την έχω υπηρετήσει εγώ και η οικογένειά μου τρεις γενιές. Είμαι άνθρωπος της παράταξης. Τα ΜΜΕ θέλουν να διαστρεβλώνουν. Το έχω ζήσει και παλιότερα με το “λεφτά υπάρχουν”, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Από την Κοζάνη ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να έρθουν πάλι στις κάλπες για να φέρουν, όπως είπε, την αλλαγή. “Μάθαμε ν’ αγωνιζόμαστε για αυτή την παράταξη η οποία θα γίνει και πάλι μεγάλη. Η σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει στην Ευρώπη. Τα λέω αυτά όχι κοιτώντας το χθες, αλλά να θυμόμαστε. Αν αθροίσουμε το έργο αυτού του κόμματος, είναι πολλαπλάσιο απ’ όλα” ανέφερε.

Μετά τις καταγγελίες για παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, η επιτροπή Δεοντολογίας ανακοίνωσε τη διαγραφή ομάδας 300 ψηφοφόρων από την Πάτρα, που δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου την Κυριακή, καθότι δεν κατέβαλε τα τρία ευρώ.

Στις επαναληπτικές εκλογές ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν και στον πρώτο γύρο, χωρίς καταβολή των τριών ευρώ της εισφοράς, σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν. Απαραίτητα αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

You may also like

Comments are closed.