ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΕΔΕΚΑΠ: Εξετάζονται όλα τα ζητήματα – Δεν επηρεάζεται το τελικό αποτέλεσμα

kinal 1 scaled 1
Στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και η ΕΔΕΚΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση αργά το βράδυ στον απόηχο των καταγγελιών Παπανδρέου για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας στον πρώτο γύρο.

Όπως αναφέρει η ΕΔΕΚΑΠ «εξετάζονται ήδη από το βράδυ της Κυριακής της 5ης Δεκεμβρίου όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ’ όψιν της και που αφορούν στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα τη μη τήρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των κατευθυντήριων οδηγιών της, τα οποία όμως, δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζει ήδη από το βράδυ της Κυριακής της 5ης Δεκεμβρίου όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ’ όψιν της και που αφορούν στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα τη μη τήρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των κατευθυντήριων οδηγιών της, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΔΕΚΑΠ, ως αρμόδιο όργανο, ενόψει της ψηφοφορίας της 12ης Δεκεμβρίου θα εκδώσει νέα εγκύκλιο για την πιστή τήρηση των κανόνων από όλους.

Ως αρμόδιο όργανο διεξαγωγής των εκλογών χαιρετίζει τη μαζική προσέλευση των 271.000 μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής και τους καλεί να προσέλθουν ξανά στις κάλπες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ»

You may also like

Comments are closed.