ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΕΙΑ

Εκλογές – ΚΙΝΑΛ: Πρωτιά Ανδρουλάκη – Ο Παπανδρέου στον β΄γύρο

androulakis
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επικράτησή του στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και υπό τις επευφημίες των οπαδών του κόμματος, δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία. Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 37%, ενώ Γιώργος Παπανδρέου επικρατεί στη δεύτερη θέση.

Έπονται Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενδέχεται να του εξασφαλίζει μεγάλο πλεονέκτημα και για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

Παπανδρέου : «Την άλλη Κυριακή όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης. Αποφασίζουν για την πορεία και το μέλλον της παράταξης. Σας ευχαριστώ όλους και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα».

 

You may also like

Comments are closed.