ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα ηγεσίας για Ν. Ανδρουλάκη, «μάχη για τη 2η θέση»

Facebook
Twitter
Προβάδισμα στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής αποκτά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Θρίλερ» με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι δίνουν «μάχη» στήθος με στήθος.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 40%, ενώ Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος «μάχονται» για τη δεύτερη θέση, με τον πρώτο να βρίσκεται μπροστά κατά 2 περίπου μονάδες. Έπονται Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενδέχεται να του εξασφαλίζει μεγάλο πλεονέκτημα και για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε δεκτός από το επιτελείο του στη Χαριλάου Τρικούπη με αγκαλιές και χειροκροτήματα, λίγο πριν τις 22:30, ενώ θα παρακολουθήσει από εκεί τη ροή των αποτελεσμάτων και θα προετοιμάσει τις δηλώσεις του.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, ενώ οι υποψήφιοι βρίσκονται στα επιτελεία τους και ετοιμάζουν τις δηλώσεις τους, οι οποίες αναμένονται μετά την πρώτη σαφή εικόνα των αποτελεσμάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top