ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις 29 Νοεμβρίου το πρώτο debate χωρίς τον Παπανδρέου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΙΝΑΛ τεστ
Ορίστηκε το πρώτο debate μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ, θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 στις 22:00 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.

Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ν. ΑνδρουλάκηςΑ. Λοβέρδος, Π. ΓερουλάνοςΧ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης.

Οι δημοσιογράφοι που προτείνει το ραδιομέγαρο ειναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλακη, εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ‘17.

Οι υποψήφιοι θα ειναι όρθιοι, ενώ θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους. Παντως, μέχρι στιγμής, υπάρχει κοινός τόπος όσον αφορά αυτο το ζήτημα.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα σήμερα επικοινώνησε ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος,  με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση.

Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαφωνεί μεταξύ άλλων,  σε ζητήματα όπως τον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος διότι όπως λένε δεν αρκεί ώστε να αναπτυχθούν  οι θέσεις των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.

You may also like

Comments are closed.

mitsotakis erdogan arthrou1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης και Ερντογάν: Άφησαν για αργότερα τα δύσκολα, έδωσαν νέο ραντεβού τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Συμφωνώντας ότι διαφωνούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσαν χθες από τη ...