ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΕΙΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συμμαχία Παππά – Κασσελάκη για τον β’ γύρο – Η κοινή δήλωση

kasselakis pappas suriza 873x432.jpg

Ο Νίκος Παππάς ανακοίνωσε τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη για το β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση των δύο στη Βουλή.

Οι δύο άνδρες είχαν το πρωί της Τρίτης 19/09/2023, συνάντηση στη Βουλή. «Είναι προφανές ότι ο Στέφανος έχει την στήριξή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι σε λίγη ώρα θα δημοσιευτεί και κοινό ανακοινωθέν.

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο. Είχαμε μια ξεκάθαρη πάρα πολύ σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β’ γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης. Στέφανε, καλή δύναμη», είπε ο Νίκος Παππάς

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινή δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Παππά

Οι δύο άνδρες έκαναν δηλώσεις στο περιστύλιο της βουλής, ενώ στη συνέχεια εξέδωσαν κοινή δήλωση.

«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας», τόνισαν στην κοινή δήλωση και συνέχισαν λέγοντας:

«Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη».

 

You may also like

Comments are closed.