ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Ερυμάνθου

pita erymanthos dimos
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ερυμάνθου σε μία λιτή εκδήλωση λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου, Θ. Μπαρή, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Κουραχάνη, των αντιδημάρχων, Σ. Ταλαγάνη και Ε. Μπερδένη, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Δ. Κανελλόπουλου, της γεν. γραμματέως του Δήμου, Ελ. Γκοτσοπούλου, τον Διευθυντών και προϊσταμένων των δημοτικών υπηρεσιών και των εργαζομένων, οι οποίοι και έκοψαν από ένα κομμάτι με την ευχή το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο.

Οι τυχεροί του φλουριού ήταν τρεις, ο Βασίλης Γεωργαντόπουλος, ο Θάνος Μπίτσικας και ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος.

Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε εκτός από τις ευχές για καλή χρονιά, αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής Αρχής για το νέο έτος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες, έχουν δρομολογηθεί σημαντικά έργα για την περιοχή σε όλους τους τομείς που θα αλλάξουν το τοπίο και θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών.

«Με πείσμα, πολλή δουλειά και προσήλωση στο στόχο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί. Εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και του χρόνου να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, χωρίς περιορισμούς», ανέφερε  ο κ. Μπαρής.

You may also like

Comments are closed.