ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εκπέμπει SOS o μόλος και περιμένει την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης

Facebook
Twitter
ka-7-16-850x460

Άμεση ανάγκη παρεμβάσεων έχει ο μόλος της Αγίου Νικολάου, πέρα από το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων που συνεχίζεται τόσο τις καθημερινές, όσο και τις αργίες.

Σύμφωνα με πατρινούς που κατεβαίνουν συχνά στον μόλο, ειδικότερα αυτή την εποχή, για να δουν το ηλιοβασίλεμα και να πάρουν μια γεύση από θάλασσα, το τσιμέντο στο έδαφος είναι γεμάτο από παγίδες για τους πεζούς, σε τέτοιο βαθμό που αν δεν προσέξει κάποιος εύκολα μπορεί «να φάει τα μούτρα του».

Παράλληλα, ο μόλος χρειάζεται λίφτινγκ στις υποδομές του αφού τα στασίδια και τα παγκάκια που είχαν πει από αρκετά χρόνια έχουν υποστεί ζημιές από βανδαλισμούς, αλλά και από την αλμύρα της θάλασσας.

Γενικότερα όλη αυτή τη επικράτεια κάτω από την Τριών Συμμάχων χρειάζεται μια ανανέωση και το παράδοξο είναι ότι, ενώ υπήρχε κονδύλι για το έργο αυτό μέσα από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, δεν αξιοποιήθηκε, αλλά επί της ουσίας επιλέχτηκε να γίνει «γέφυρα» και να προστεθεί στον προϋπολογισμό της συνολικής ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Πάτρας.

Οπότε ο μόλος αναγκαστικά περιμένει την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης για να ανανεωθεί, ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε ήδη γίνει. Γιατί μιλάμε για το πιο τουριστικό κομμάτι της παραλιακής ζώνης του κέντρου της πόλης και σημείο αναφοράς της.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top