Εκπληκτική συνταγή για τυρόψωμο με κρεμμύδι και σκόρδο

Facebook
Twitter
Homemade tasty bread with garlic, cheese and herbs on kitchen ta

Αναζητάτε ένα εύκολο ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας; Αυτή η συνταγή για τυρόψωμο με κρεμμύδι και σκόρδο είναι η ιδανική επιλογή. Με πλούσια γεύση τυριού, αρωματικού κρεμμυδιού και σκόρδου, αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για γεύμα ή μια λιχουδιά με ακαταμάχητη γεύση για κάθε περίσταση.

Υλικά για τη συνταγή

  • 2 μπαγκέτες, κομμένες σε διαγώνιες φέτες πάχους περίπου 2 εκ.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 8 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • ¼ φλιτζάνι βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
  • ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ.
  2. Κόψτε τις μπαγκέτες διαγώνια σε φέτες πάχους ¾ ίντσας.
  3. Σε ένα μεσαίο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώστε το βούτυρο. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
  4. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν. Αφήστε τα στην άκρη να κρυώσουν.
  5. Σε ένα μπολ ανάμειξης, συνδυάστε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα και τη μαγιονέζα.
  6. Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, απλώστε τις φέτες ψωμιού σε μία μόνο στρώση.
  7. Απλώστε το μείγμα κρεμμυδιού και σκόρδου πάνω στις φέτες ψωμιού.
  8. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα τυριού και μαγιονέζας πάνω από το μείγμα κρεμμυδιού και σκόρδου.
  9. Ψήστε στο γκριλ για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το τυρί να αφρατέψει και να ροδίσει ελαφρώς.
  10. Σερβίρετε αμέσως.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή