ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη ενημέρωση από τον Μ. Χρυσοχοΐδη: «Κλιμάκιο διερευνά ήδη τα αίτια της πυρκαγιάς»

xrisoxoidis
Έκτακτη ενημέρωση με αφορμή τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα και μαίνεται ανεξέλεγκτη, πραγματοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας, σε δασική έκταση.

Πρόκειται για τη δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο στην περιοχή, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να τονίζει ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδηλωθεί πολλές πυρκαγιές στην περιοχή.

Ο ίδιος επισήμανε ότι εκκενώθηκαν οι οικισμοί Άνω Ζήρια, Λαμπίρι και Καμάρες, ενώ ακολούθησε και αυτός του Λόγγου, μετά από το μήνυμα έκτακτης ανάγκης που εστάλη από το 112 στους πολίτες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι, σύμφωνα με εντολή αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, εκκενώθηκαν οι περιοχές όπου κινδύνευαν κάτοικοι ενώ, παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης που ασχολείται με τους εμπρησμούς διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Επί τη ευκαιρία ο ίδιος γνωστοποίησε ότι όλες οι υπηρεσίες της χώρας είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του καύσωνα που μαίνεται, σημειώνοντας ότι «σήμερα όλα λειτούργησαν εξαιρετικά, χωρίς πολλά προβλήματα», ενώ όπως είπε το σχέδιο εξελίσσεται και θα εξελίσσεται.

You may also like

ioanna paliospyroy 1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη – “Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη”

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον ...

Comments are closed.