Νεότερη ενημέρωση – Αεροδρόμιο Αράξου: Φωτιά κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Facebook
Twitter
Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση στον Άραξο, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί, μέσα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Αυτή την ώρα στην περιοχή πετούν τρία ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη, που συμμετέχουν στην κατάσβεση, μαζί με 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης.

Η φωτιά έχει απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και την αποθήκη πυρομαχικών και καίει χαμηλή βλάστηση, αλλά και ευκαλύπτους που υπάρχουν στο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση:

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  έχει ζητηθεί η συνδρομή ελικοπτέρου. Μέχρι ώρας η πυρκαγιά καίει σε καλλιεργήσιμη έκταση.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, πλησίον της αποθήκης πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά είναι μεγάλης έκτασης και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ πριν λίγο ”ρίχτηκαν στη μάχη” και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top