Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (22-09-2026) έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (23-09-2026), επηρεάζοντας κυρίως την ευρύτερη περιοχή του βορειοδυτικού Αιγαίου.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές, οι τοπικές καταιγίδες με υψηλή συχνότητα κεραυνών, καθώς και η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων.
Ειδικότερα, για την Τρίτη, έντονα φαινόμενα προβλέπονται από νωρίς στη Θεσσαλία, με έμφαση στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα του νομού Μαγνησίας, καθώς και στις Σποράδες και τη Χαλκιδική, όπου η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα.
Παράλληλα, από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν τοπικά στα παράκτια και θαλάσσια της Μαγνησίας πριν την οριστική ύφεση.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


