ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός χρηματοδότησης από τη φορολογία του στοιχήματος η Παναχαϊκή

Όσον αφορά την πρώτη φάση της δόσης μαζί με άλλες έξι ομάδες.

kallithea live

Ημέρα καταβολής του ποσού των 106 χιλιάδων ευρώ ήταν για 17 ΠΑΕ η Τετάρτη (17/05). Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι μοιράστηκαν τα χρήματα που αντιστοιχούν στη Super League 2 και ότι το ποσό για επτά ομάδες βρίσκεται σε αναστολή έως ότου ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς υποθέσεις τους σε ΕΠΑΘΛΑ / Επιτροπή Δεοντολογίας / Αθλητικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 2 ομάδες του Α’ ομίλου και 5 ομάδες του Β’ ομίλου. Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση έχει «παγώσει» για τις ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου.

Για τις τρεις τελευταίες ομάδες η αναστολή οφείλεται σε πρόσφατους αγώνες, οι οποίοι δεν έχουν αξιολογηθεί. Αυτό σημαίνει, είτε ότι θα αρχειοθετηθούν, είτε ότι οι φάκελοι θα πάνε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, αναμένεται διαλεύκανση από την τελευταία.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι μεγαλύτερο για τον ΟΦΙ και την Παναχαϊκή. Αμφότερες οι ΠΑΕ έχουν σε βάρος τους ενεργοποιήσεις αφαίρεσης βαθμών και οι Αχαιοί θα πρέπει να πληρώσουν εντός της προσεχούς εβδομάδας ένα ποσό της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ για ν’ αποφύγουν τις προβλεπόμενες ποινές (-3β.). Για την ομάδα της Πάτρας, άλλωστε έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις.

You may also like

Comments are closed.