ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν – Η φρικιαστική σκηνοθεσία

Facebook
Twitter
Στον τρόπο που το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έφθασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, περιέγραψαν σε επίσημες ανακοινώσεις τους οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ

Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για μια δύσκολη υπόθεση, που χρειάστηκε μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που αποκαλύφθηκαν προκειμένου να καταλήξουν στην εξιχνίαση. Τονίστηκε ότι τα στοιχεία ήταν λίγα και πως η ψηφιακή ανάλυση ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη του δολοφόνου και τελικά την ομολογία του συζύγου.

Αρχικά, αναφέρθηκαν στην εικόνα που καταγράφηκε όταν μπήκαν στην μεζονέτα, μετά την κλήση του 32χρονου στην Αστυνομία. Κάποια στοιχεία της συνολικής εικόνας εξ αρχής σημειώθηκαν ως προβληματικά. Ενδεικτικά, επισήμαναν ότι τα σημάδια στα πόδια και τα χέρια του συζύγου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών, καθώς η ένταση των σημαδιών δεν φαινόταν να συνάδει με το χρονικό διάστημα που ο ίδιος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος.

Εξαιρετικά ασυνήθιστο χαρακτήρισαν οι αστυνομικοί το γεγονός ότι ο σκύλος της οικογένειας ήταν κρεμασμένος στη σκάλα της μεζονέτας. Σε ό,τι αφορά τα άλλα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση, αναφέρθηκαν τα στοιχεία από το κινητό του 32χρονου και το ψηφιακό ρολόι της 20χρονης, καθώς και από τον ψηφιακό καταγραφέα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν επιπλέον ότι μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για εισβολή άλλων ατόμων μέσα στην κατοικία, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο σύζυγος ήταν εκείνος που έπρεπε να εξεταστεί σχολαστικά ως ύποπτος.

Οι αστυνομικοί επικέντρωσαν, όπως είπαν, το ενδιαφέρον τους στις σχέσεις του 32χρονου με την Καρολάιν και το παιδί του. Η εξέταση του πιλότου κατέληξε στην παραδοχή του ίδιου ότι υπήρχαν διαπληκτισμοί με την 20χρονη σύζυγό του και τελικά στην ομολογία ότι την δολοφόνησε. Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς σκηνοθέτησε το επεισόδιο ως διάρρηξη και ληστεία μετά φόνου και πως δεν είχε συνεργό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top