ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις σε Πάτρα και Πύργο

astuynomia drastis
Αρκετές ήταν οι παραβιώσεις που σημειώθηκαν σε Πάτρα και Πύργο με αποτέλεσμα η Ελληνική Αστυνομία να παρέμβει και να προχωρήσει σε συλλήψεις. 

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 40 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1.550 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στον εξωτερικό χώρο ευθύνης εξυπηρετούνταν πέντε άτομα, που είχαν εναποθέσει σε σκαμπό ποτήρια με αλκοόλ, καφέδες και νερό. Παράλληλα, στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ τα πέντε άτομα τράπηκαν σε φυγή.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι επέδειξε κατά τη διάρκεια πλαστά ταξιδιωτικά και ατομικά έγγραφα (άδεια ικανότητας οδήγησης και ταυτότητα) Ρουμανικών Αρχών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή κατ΄ εξακολούθηση

Συνελήφθησαν, επ΄ αυτοφώρω, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, τη στιγμή που είχαν διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατάσχεσαν μια σακούλα που περιείχε 50 ευρώ σε κέρματα και ένα ρολόι. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι άνδρες είχαν αφαιρέσει τα χρήματα και το ρολόι, λίγο πριν την σύλληψή τους, από μονοκατοικία της περιοχής.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε επιχείρηση εμπορίας ποτών και αφαίρεσε τρία κιβώτια μπύρες τα οποία πέταξε από φορτηγό επιχείρησης και έσπασαν.

You may also like

Comments are closed.