ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις σε Πάτρα, Πύργο, Ναύπακτο και Μεσολόγγι

patra peripoliko astinomia
«Μπόλικη» δουλειά είχε για ακόμη μια ημέρα η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις τόσο σε Πάτρα και Ναύπακτο όσο και Πύργο και Μεσολόγγι.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 28 μηνών συνολικά, για φοροδιαφυγή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για παραβίαση σφραγίδων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ: Σύλληψη ημεδαπού για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και σχηματισμός δικογραφίας για παραβίαση μέτρου κατ΄ οίκον περιορισμού στο πλαίσιο πρόληψης των ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε παραβιάσει κατ΄ οίκον περιορισμό στο πλαίσιο ειδικών μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του Κορωνοϊού και σχηματίσθηκε σε βάρος του ανάλογη δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λίγο πριν την σύλληψή του, στη Μακύνεια, είχε αφαιρέσει ένα τροχόσπιτο, το οποίο ρυμουλκούσε με ένα τζιπ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μεταλλικό περίστροφο replica. Το τροχόσπιτο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

You may also like

Comments are closed.