ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΕΛΑΣ – Αιφνίδια απόφαση: Απομακρύνονται οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση της Πάτρας

Facebook
Twitter
Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο επικεφαλής του τμήματος Εκβιαστών.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά και με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

Μετακινούνται εκτάκτως, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, τρεις ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, απομακρύνονται ο διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κωνσταντίνος Χασιώτης, ο υποδιοικητής Θεοδώρου Θεόδωρος καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών Νίκος Νταβαρίνος. 
Κατά πληροφορίες, και οι τρεις αξιωματικοί θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ: Στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη βρεθεί οι αξιωματικοί που θα καλύψουν τις θέσεις τους και οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα.

Το Τμήμα Εκβιαστών είχε ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με στυγερά εγκλήματα, όπως η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά και με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, από τον Φεβρουάριο του 2022.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top