ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο

zakynthos dikastiria
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ και της παρουσίας δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε την Κυριακή ο δεύτερος κατηγορούμενος που απολογήθηκε για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο, συζύγου του επιχειρηματίας που επίσης δολοφονήθηκε ένα χρόνο μετά.

Ο συλληφθείς φέρεται να είχε περιφερειακό ρόλο στην επιχείρηση και μετά την πολύωρη απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας Ζακύνθου, δεν προχώρησαν στην προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, Χρήστο Μαυρομάτη, στην απολογία του είπε ότι ο ρόλος που είχε στην όλη υπόθεση ήταν να μεταφέρει το σκάφος από την Αθήνα στον Πύργο, με το οποίο οι δράστες μετέβησαν στη Ζάκυνθο για τη δολοφονία, χωρίς να γνωρίζει για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθεί.

Ο κ. Μαυρομάτης χαρακτήρισε θετική εξέλιξη για τον πελάτη του το γεγονός της αποφυγής προφυλάκισης, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις προκειμένου να οδηγήσουν σε μια τέτοια εξέλιξη.

Ως γνωστόν το Σάββατο προφυλακίστηκε ο πρώτος που απολογήθηκε και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης.

Οι απολογίες των υπόλοιπων έξι κατηγορουμένων θα συνεχιστούν σήμερα Δευτέρα (14/6).

You may also like

Comments are closed.