ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ελεύθερος ο οδηγός εταιρείας που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη στον Ασπρόπυργο

Facebook
Twitter
viasmos-4-2-1

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, ύστερα από καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο λεωφορείο εταιρείας το πρωί της περασμένης Δευτέρας 13/05 στον Ασπρόπυργο.

Ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου, υπήκοος Αλβανίας και πατέρας δύο παιδιών, κατηγορείται από την 27χρονη για βιασμό, καθώς σημειώνει ότι τη βίασε μέσα στο πούλμαν της εταιρείας. Η ασφάλεια Ασπροπύργου επιλήφθηκε της υπόθεσης, αναζήτησε τον δράστη και τον συνέλαβε, ωστόσο μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν έχει παραδοθεί στην Αστυνομία η ιατροδικαστική εξέταση.

H κοπέλα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, καθώς υπέστη και αιμορραγία, πέραν του ψυχολογικού τραύματος που προκλήθηκε από τον εφιάλτη που έζησε.

Το χρονικό

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (13/5). Η άτυχη γυναίκα περίμενε το λεωφορείο στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις πράξεις του.

Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Είχε μάλιστα το θράσος να τη συμβουλέψει να ηρεμήσει, σαν να μη συνέβη τίποτα, και εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.

Η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της εταιρείας δηλώνει ότι η καταγγελία της 27χρονης είναι ψευδής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top