ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έλενα Παπαρίζου: Είμαστε στο 2024, τέλος, απαντά στα σχόλια για το σώμα της

Facebook
Twitter
paparizou22

Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει στο EuroPride της Θεσσαλονίκης και με αφορμή τη συμμετοχή της, μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τις διακρίσεις που γίνονται ακόμη στην κοινωνία, αλλά και τα επικριτικά σχόλια που έχει λάβει και εκείνη, κυρίως για την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη στήριξή της στη ΛΟΑΤΚΙ+ και έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, τόνισε ότι μεγάλωσε με την αρχή «να μην διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα» και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά.

paparizou_34

«Δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει κάτι, γιατί δεν θεωρώ ότι το να αγαπάς και να στηρίζεις τους ανθρώπους είναι “ανθρώπινο κατόρθωμα”» είπε αρχικά στο περιοδικό Antivirus και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έμαθαν να σέβομαι και να αγαπάω τους γύρω μου και να μην διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα, την πολιτική τους τοποθέτηση ή την εμφάνιση τους. Θέλω να είμαι δίπλα σε όποιον έχει την ανάγκη για την στήριξή μου, όπως και εγώ αντίστοιχα ως άνθρωπος θέλω τέτοιους ανθρώπους στο πλάι μου. Οι καλλιτέχνες είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε κάτι διαφορετικό, ούτε κάτι ανώτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να ξυπνάω σε μια χώρα που δε θα χρειάζεται καν να αντιμετωπίζεται η φράση «αυτός υποστηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» σαν κάτι μοναδικό ή αξιοσημείωτο για έναν άνθρωπο».

paparizou_sexoyalikothta

Η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να σχολιάσει και το bodyshaming που κατά καιρούς έχει δεχθεί. Όπως εξήγησε: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top