Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Γυμνή για τα 60α της γενέθλια – «Είναι μια τρελή χρονιά»

Facebook
Twitter
xarlei-gen

Τα 60α της γενέθλια γιορτάζει σήμερα η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους followers της στα social media.

Η Βρετανίδα ηθοποιός έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε σε έναν αγρό μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

«Είναι μια τρελή χρονιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 60χρονη ηθοποιός, η οποία για άλλη μια φορά εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για το νέο αμόρε της, τον Μπίλι Ρέι Σάιρους.

 

«Χρόνια μου πολλά. Αυτή η χρονιά είναι ήδη τρελή: τα 30 χρόνια συνεργασίας με την Estée Lauder Companies, τα 30 χρόνια ως Global Ambassador της @esteelaudercompanies Breast Cancer Campaign, η 20η επέτειος της @elizabethhurleybeach και… είμαι ερωτευμένη♥️♥️♥️. Νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων που έχω τους καλύτερους φίλους και την καλύτερη οικογένεια στον κόσμο. Τη φωτογραφία αυτή την τράβηξα το απόγευμα στο… κοστούμι για τα γενέθλιά μου xxx» έγραψε η Χάρλεϊ.

Από την πλευρά του ο Μπίλι Ρέι Σάιρους ευχήθηκε στην αγαπημένη του με μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας «χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου»

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Γυμνή για τα 60α της γενέθλια - «Είναι μια τρελή χρονιά»
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή