ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ελληνική Λύση: Στην Πάτρα σήμερα (22/4) ο Κυριάκος Βελόπουλος

Facebook
Twitter

Περιοδεία στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στους νομούς Αχαΐας- Ηλείας και Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και κλιμάκιο του κόμματος σήμερα, Πέμπτη (22/4) έως και το Σάββατο (24/4).

Αναλυτικότερα σήμερα, Πέμπτη (22/4) ο κ.Βελόπουλος θα βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας , όπου κατά τη μία το μεσημέρι (13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο (The Bold Type Hotel – Παλαιών Πατρών Γερμανού 10 – 12 στην πόλη της Πάτρας), ενώ κατά τις 15:00 μμ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της πόλης. Την ίδια ημέρα θα υπάρξουν παρουσίες του σε δελτία ειδήσεων σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Την Παρασκευή (23/4) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στον Πύργο Ηλείας, όπου κατά τις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς. Μετά τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βελόπουλος θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσαηνίας την Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (24/4).

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καλαμάτα και ειδικότερα το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (ELYSIAN LUXURY HOTEL – συνοικία Κορδία Καλαμάτα), ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top