ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έλον Μασκ: Αποκάλυψε μέσω Twitter πως… «αγοράζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

elon musk 5

Νέα αφορμή για συζήτηση γύρω από το όνομά του δημιούργησε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης των Space X και Tesla, Έλον Μασκ, ο οποίος με ανάρτηση στο Τwitter του αποκάλυψε πως… «θα αγοράσει τν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Συγκεκριμένα, σε μία από τις συνήθεις συζητήσεις του στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης το οποίο και επιχείρησε πρόσφατα να αγοράσει αλλά υπαναχώρησε αφότου κατηγόρησε την διοίκηση πως ψεύδεται για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών, έδωσε ελπίδες στους οπαδούς της των «Κόκκινων Διαβόλων» για την εξαγορά της ομάδας.

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», έγραψε στο Twitter και συνέχισε γράφοντας την… «βόμβα» πως «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

musk-united-1

Ο Μασκ έχει ιστορία να κάνει τέτοιου είδους tweets και το σχόλιό του φαίνεται να είναι πιθανότατα ένας αστεϊσμός. Δεν είναι γνωστό αν σκοπεύει να προχωρήσει σε συμφωνία, αναφέρει η Daily Mail.

Η αναφορά του Έλον Μασκ έγινε retweet πάνω από 55.000 φορές, του έχον απαντήσει περισσότερες από 32.000 φορές ενώ του κάνει like πάνω από 300.000 φορές.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν με δυσπιστία στο tweet του Μασκ. Ένας έγραψε: «Σοβαρά μιλάς;». Ενώ ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ είπε: «Δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για την τεράστια ελπίδα που έχετε για ένα εκατομμύριο οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αγοράστε μας».

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Έχουν στεφθεί πρωταθλητές Αγγλίας 20 φορές ρεκόρ και έχουν κατακτήσει τρία Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα ελέγχεται από την αμερικανική οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία αγόρασε τον σύλλογο για 955,51 εκατομμύρια δολάρια, αλλά οι οπαδοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την ιδιοκτησία τα τελευταία χρόνια με την ομάδα να μην στέκεται αντάξια της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια.

You may also like

Comments are closed.