ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ένας ακόμα νεκρός στην Πατρών – Πύργου

Facebook
Twitter

Του Γιώργου Κυριακόπουλου
Πολιτευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Προστέθηκε ένας ακόμα νεκρός στον δρόμο καρμανιόλα Πατρών-Πύργου. Ο περιορισμός της κυκλοφορίας και των διανομαρχιακών μετακινήσεων, λόγω Lockdown, κατάφερε να μειώσει τον αριθμό των θυμάτων σ’ έναν δρόμο μεγάλης επικινδυνότητας.

Ένα έργο που είχε ξεκινήσει και το έβλεπαν να εξελίσσεται, κάτοικοι των δύο νομών (Αχαΐας-Ηλείας), σταμάτησε με την ανεκδιήγητη απόφαση ενός υπουργού Υποδομών που για την περιοχή μας χαρακτηρίζεται ως… «Υπουργός Αδιαφορίας».

Έναν χρόνο τώρα ο ίδιος και η κυβέρνηση αδιαφορούν.
Μπλόκαραν και ακύρωσαν κάθε δραστηριότητα, κάθε έργο, κάθε απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για μια ολόκληρη περιοχή.

Συνεχίζουν να εμπαίζουν με ψέματα δύο νομούς και περιμένουν την απόφαση της επιτροπής Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όλο… έρχεται και ποτέ  δεν φθάνει. Είναι σίγουρο, ότι αν συνεχίζονταν τα έργα και οι παρεμβάσεις, (όμοιες με εκείνες στην Πατρών-Κορίνθου), θα απέτρεπαν δυστυχήματα και θα έσωζαν ζωές συνανθρώπων μας.

Δυστυχώς, ένας δρόμος που θα τελείωνε το 2023, δεν είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει…

Και φοβάμαι ότι θα θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς. Επειδή έχουν αποδειχθεί, ως κόμμα, ανίκανοι να τελειώνουν έργα, ας παρέμβουν έστω με κάθε τρόπο για να διασφαλίσουν τουλάχιστον καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας και μείωση της επικινδυνότητας όσο είναι εφικτό.

Kyriakopoulos 2

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top