ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ένατο στον κόσμο σε επισκεψιμότητα το Πατρινό Καρναβάλι από τους χρήστες του carnivaland.net

Facebook
Twitter

Ένα από τα περισσότερο επισκέψιμα καρναβάλια του κόσμου είναι το Πατρινό Καρναβάλι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το site carnivaland.net, μια από τις σημαντικότερες ιστοσελίδες για τα καρναβάλια, με αφιερώματα σε όλες τις αντίστοιχες διοργανώσεις του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα το καρναβάλι της Πάτρας αναδείχτηκε το ένατο σε επισκεψιμότητα από τους χρήστες της και τρίτο στην Ευρώπη για το 2019, ξεπερνώντας ακόμα και αυτό του Ρίου της Βραζιλίας.

Το γεγονός δείχνει το πόσο μεγάλο brand έχει το Πατρινό Καρναβάλι και την δυναμική του αφού οι χρήστες του διαδικτύου που μπήκαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, προφανώς και θα ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες και πληροφορίες για την διοργάνωση, με σκοπό να επισκεφτούν την πόλη μας.

Η ιστοσελίδα στο αφιέρωμα της για το Πατρινό Καρναβάλι αναφέρει τα εξής στα αγγλικά: “Το καρναβάλι της Πάτρας δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Ελλάδα, αλλά είναι ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες καρναβαλικές γιορτές σε όλη την Ευρώπη.

Για την ιστορία, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, τα δύο πιο επισκέψιμα καρναβάλια του κόσμου είναι αυτό της Τενερίφης στην Ισπανία και του Κάλαμπαρ στη Νιγηρία. Το διάσημο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι στην δέκατη θέση πίσω από την Πάτρα, ενώ το επίσης δημοφιλές καρναβάλι της Βενετίας είναι στην όγδοη θέση.

Η γνωστή καρναβαλίστρια Tonia Pappas που ανάρτησε την αφίσα γράφει τα εξής: «Με αποδείξεις και ντοκουμέντα από το Carnivaland.net το Ρίο της Βραζιλίας έφαγε τη σκόνη μας και είμαστε τρίτοι στην Ευρώπη!!!Αφιερωμένο σε όλους όσοι ίδρωσαν τη φανέλα μέχρι σήμερα και ιδίως σ’ αυτούς που λείπουν. Πατρινό Καρναβάλι για Πάντα».

Συμπερασματικά; Μπορεί η πόλη να μην το προβάλλει όπως πρέπει ή με τη δυναμική που του αξίζει, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν τρίτοι που το διαφημίζουν, αναδεικνύοντας την αξία του, όπως και την εξωστρέφεια αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Δείτε την αφίσα και διαβάστε εδώ όλο το αφιέρωμα του carnivaland.net για το Πατρινό Καρναβάλι.

Ένατο στον κόσμο σε επισκεψιμότητα το Πατρινό Καρναβάλι από τους χρήστες του carnivaland.net
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top