ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένωση Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πατρών: Είμαστε αντίθετοι στη διανομή self tests από εκπαιδευτικούς

sxoleio thrania
Ξεκάθαρη ήταν η Ένωση Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας, καθώς σε επίσημη τοποθέτηση της, τάχθηκε κατά της διανομής των self tests.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνάδελφοι έχουν περάσει 15 μήνες από την εμφάνιση της πανδημίας και κάθε φορά που η κυβέρνηση ανακοινώνει κάποιο μέτρο για την αντιμετώπισή της γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές , αφού η υλοποίησή του βασίζεται στην ατομική ευθύνη εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων.

Το ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα με την διανομή των μασκών, παγουρίνων και αντισηπτικών.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την διανομή των self-test.

Τα σχολεία καλούνται για άλλη μια φορά την τελευταία στιγμή να ορίσουν έναν υπεύθυνο που θα μεταβεί σε ιδιωτική φαρμακαποθήκη και θα παραλάβει ,μεταφέρει ,αποθηκεύσει , και διανείμει τα self-test δηλαδή ιατρικό υλικό!!!

Συνάδελφοι το προηγούμενο διάστημα δεχτήκαμε πολλά συγχαρητήρια για το φιλότιμο με το οποίο στηρίξαμε με κάθε τρόπο την λειτουργία των σχολείων και τους μαθητές μας. Κουραστήκαμε όμως να δεχόμαστε μόνο συγχαρητήρια .

Μήπως ήρθε η ώρα να φιλοτιμηθεί η κυβέρνηση και να δημιουργήσει έναν αξιόπιστο κρατικό μηχανισμό που θα υλοποιεί της αποφάσεις της χωρίς να μεταθέτει τις ευθύνες  της συνέχεια στους εκπαιδευτικούς ;

You may also like

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...

Comments are closed.