ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Elvis» στις Κάννες – Δείτε φωτογραφίες με τους λαμπερούς καλεσμένους

Facebook
Twitter

Η ταινία για τη ζωή και την καριέρα του Έλβις Πρίσλεϊ με τίτλο «Εlvis» έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών, αποσπώντας θετικές κριτικές. Λαμπεροί καλεσμένοι της σόουμπιζ, τίμησαν με την παρουσία τους, το έργο του Μπαζ Λούρμαν, σκηνοθέτη των «Moulin Rouge» και «The Great Gatsby», για τον βασιλιά του ροκ εντ ρολ».

Τον ρόλο του θρύλου της μουσικής υποδύεται ο Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μπραντ Πιτ και Αλ Πατσίνο.

Τον Μπάτλερ πλαισιώνει ο Τομ Χανκς, ο οποίος  παίζει τον «αδίστακτο» μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, Κόλονελ Τομ Πάρκερ και η Ολίβια Ντεχόνγκε θα παίξει τη σύζυγό του, Πρισίλα. Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε μεταξύ άλλων, τους Μάγκι Τζίλενχαλ, Ρούφους Σιούελ, Σάνον Σάντερς, Τζόρνταν Χόλαντ, Κέβιν Χάρισον και Άλτον Μάσον.

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν ασφαλώς οι πρωταγωνιστές Όστιν Μπάτλερ , Τομ Χανκς και Ολίβια Ντεχόνγκε μαζί με τον σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, ενώ παρούσα ήταν και η σύζυγος του αείμνηστου μουσικού, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Ανάμεσα στους celebrities που «έκλεψαν» την παράσταση στο κόκκινο χαλί του διάσημου φεστιβάλ, ήταν η Σακίρα, η εγκυμονούσα Αντριάνα Λίμα, οι Maneskin, η Σάρον Στόουν, η Κάια Γκέρμπερ, ο Ρίκι Μάρτιν αλλά και η Τζεφ Μοντάνα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές αφίξεις

lima1
H εγκυμονούσα Αντριάνα Λίμα

 

kaia1
To μοντέλο και κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ

 

στοουν-σαρον
Η Σάρον Στόουν

 

25751426
Ο Mπαζ Λούρμαν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Όστιν Μπάτλερ, Ολίβια Ντεχόνγκε και Τομ Χανκς

 

25751355
Η Τζεφ Μοντάνα

 

25752144
Οι Maneskin

 

25751867
Η Κάιλι Μινόγκ
25751447
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και ο Mπαζ Λούρμαν

 

25752157
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η σύζυγός του Ντι Ντέβλιν

 

25752029
Η Σακίρα

 

25751214
Ιζαμπέλι Φοντάνα

 

25752035
Η Κάντις Σουάνπολ
25752013
Ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του Χουάν Γιόζεφ



Η επίσημη περιγραφή της Warner Bros. για την ταινία «Εlvis», που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου, αναφέρει πως η ιστορία θα εξερευνήσει την πολύπλοκη δυναμική της σχέσης του Πρίσλεϊ με τον μάνατζέρ του, που κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια, από την καλλιτεχνική «εκτόξευση» του Πρίσλεϊ, μέχρι το τέλος της “εποχής της αθωότητας” στις ΗΠΑ.

Η πρώην σύζυγος του Έλβις ΠρίσλεϊΠρισίλα, είχε μιλήσει πριν μερικές εβδομάδες για τη νέα ταινία που επικεντρώνεται στη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.  Η 76χρονη επιχειρηματίας και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Έλβις από το 1967 έως το 1973. Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρισίλα αποκάλυψε ότι είχε δει το φιλμ πολύ πριν την πρεμιέρα στις Κάννες.

«Για όσους ενδιαφέρονται για τη νέα ταινία “Elvis”, ο Μπαζ Λούρμαν, ο σκηνοθέτης, παρείχε μια ιδιωτική προβολή για εμένα και τον Τζέρι Σίλινγκ στα στούντιο της Warner σχετικά πρόσφατα», ξεκίνησε τη δήλωση της και συνέχισε:

«Αυτή η ιστορία είναι για τη σχέση του Έλβις και του συνταγματάρχη Πάρκερ. Είναι μία αληθινή ιστορία που ειπώθηκε υπέροχα και δημιουργικά και μόνο ο Μπαζ, με τον μοναδικό καλλιτεχνικό του τρόπο, θα μπορούσε να έχει αποδώσει τόσο πετυχημένα» συμπληρώνοντας ότι:

«Ο Όστιν Μπάτλερ, που έπαιξε τον Έλβις είναι εξαιρετικός. Στα μισά της ταινίας ο Τζέρι και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε ΟΑΟΥ!!! Μπράβο του. Ήξερε ότι οι δυσκολίες ήταν πολλές και τα κατάφερε. Ήταν εξαιρετικός παίζοντας αυτό το ρόλο», πρόσθεσε.

«Ο Τομ Χανκς είναι ο συνταγματάρχης Πάρκερ σε αυτή την ταινία. Τι απίστευτος ρόλος. Ο συνταγματάρχης είχε δύο πλευρές, ο Τζέρι κι εγώ γίναμε μάρτυρες και των δύοΗ ιστορία, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει αίσιο τέλος. Αλλά νομίζω ότι θα καταλάβετε λίγο περισσότερο το ταξίδι του Έλβις, που γράφτηκε από έναν σκηνοθέτη που έβαλε την καρδιά και την ψυχή του και αφιέρωσε πολλές ώρες σε αυτή την ταινία» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top