ΕΟΚ: Ιστορικός θρίαμβος Λιόλιου με αυτοδυναμία!

Facebook
Twitter
Με τεράστια πλειοψηφία (54.8%) ο Βαγγέλης Λιόλιος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των εκλογών της ΕΟΚ για τον προεδρικό θώκο, ενώ εξελέγη πανηγυρικά εκπρόσωπος και στην Ε.Ο.Ε.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των χθεσινών εκλογών της ΕΟΚ και αυτός πλέον που θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (τουλάχιστον) στην ηγεσία της, αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα του για την αναγέννηση του αθλήματος, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος προεκλογικά στις περιοδείες που έκανε σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον το μπάσκετ εισέρχεται σε μια νέα εποχή όπως μαρτυράει ανάγλυφα το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Προμηθέα και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» συγκέντρωσε την μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων, βάσει των ψήφων που συγκέντρωσε (335 σε 611 ψήφους), ποσοστό που αγγίζει το 60% (54.8% για την ακρίβεια), κάτι που του δίνει το δικαίωμα να εκτελέσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αυτά που θέλει.

Ήταν ένας προσωπικός επί της ουσίας θρίαμβος του, αφού τα σωματεία πείστηκαν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό για το τι θέλει να κάνει για την επόμενη ημέρα.

Ο Π. Φασούλας πήρε την 2η θέση με 185 ψήφους (θα είναι στο δ.σ.) και στην 3η θέση ήταν ο Άγγελος Παπανικολάου με μόλις 90 ψήφους (δεν εκλέγεται στο νέο δ.σ. ης ΕΟΚ).

Όπως ήταν λογικό το πρόσωπο του Βαγγέλη Λιόλιου έλαμπε από χαρά μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, βλέποντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για την αναγέννηση του μπάσκετ, κάτι που αυτομάτως μεγαλώνει προφανώς και τις δικές του πολύ μεγάλες ευθύνες από δω και πέρα.

Πανηγυρικά και στην Ε.Ο.Ε.

Τεράστιος νικητής των εκλογών ο Βαγγέλης Λιόλιος αφού πέραν της προεδρικής κάλπης θριάμβευσε και σε αυτή για τον αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ με αντιπάλους τους Τάκη Τσαγκρώνη και Ευθύμη Ρεντζιά.

Κι αυτή η καθαρή νίκη έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία για το ότι το Ελληνικό μπάσκετ αλλάζει από κάθε άποψη, παντού.

Και ο Κώστας Μαρλαφέκας στο νέο δ.σ.!

Εξελέγη πανηγυρικά στο νέο δ.σ. της ΕΟΚ και ο Κώστας Μαρλαφέκας (υποψήφιος από τον Έσπερο ΑΟΠΑ) λαμβάνοντας 222 ψήφους που αναμένεται να πάρει βασικό πόστο στο νέο σχήμα της Ομοσπονδίας.

Μαζί με τον Β. Λιόλιο εξελέγησαν και οι περισσότεροι από τους υποψηφίους που ήταν μαζί του για το νέο δ.σ. (14 στους 17!)

Οι εκλεγμένοι στο νέο Δ.Σ σε ψήφους που έλαβαν και από τις τρεις παρατάξεις είναι οι: Ντικούδης 317, Ντάκουρης 302, Κωνσταντινίδου 281, Ρεντζιάς 263 (Φασούλα), Ασημακόπουλος 260, Ηλιόπουλος 239, Μαρλαφέκας 222, Ζεϊμπέκης 221, Βασιλειάδης 215, Χριστοδούλου 212 (Φασούλα), Δίτσιος 211, Τάκης 209, Δελημπαλταδάκης 198 (ανεξάρτητος), Νικολόπουλος 197 και Πεταλωτής 178.

Το δ.σ. συμπληρώνουν με θέσεις εξ’ οφιτσίου οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Τάκης Τριαντόπουλος και Σταύρος Δουβής(εκπρόσωποι ΕΣΑΚΕ)), ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

– Πρόεδρος της ΓΣ εκλέχθηκε ο Νικόλας Αναστασόπουλος, παράγοντας ομάδας του Χαϊδαρίου και γενικός γραμματέας της Παλλήνης, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη.

Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των σωματείων χωρίς καμία αρνητική ψήφο και παρά μόνο 30 λευκά.- Ψήφισαν 611 από τα 629 που είχαν δικαίωμα ψήφου (97.5%).

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top