ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΟΚ: Με το βλέμμα στο μέλλον

3277247 1

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσπάθεια της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ για να βρεθούν παιδιά απ΄ όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με το άθλημα και σε βάθος χρόνου κάποια από αυτά θα μπορέσουν να στελεχώσουν τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ως εκ τούτου η ΕΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη ανοιχτών προπονήσεων για τις ηλικίες 13 και 14 ετών (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2008 και 2009), ενώ όπως έγινε γνωστό οι προπονήσεις αυτές θα διεξαχθούν σε όλες τις ενώσεις και τοπικές επιτροπές.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η επιθυμία, αλλά και η ανάγκη να δημιουργηθεί μια βάση από την οποία θα αντλεί ταλέντο το ελληνικό μπάσκετ, οδήγησε στην απόφαση της διοργάνωσης ανοιχτών προπονήσεων σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της χώρας.

Τα open try outs θα διεξαχθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου και αφορούν αθλητές γεννημένους το 2008 και 2009. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη αυτά, εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ (apps.basket.gr).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις παραπάνω προπονήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μόνο μέσα από την παραπάνω πλατφόρμα και οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν, θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο “νέα αίτηση” και στη συνέχεια “συμμετοχή σε εκδήλωση”. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες (όπως τόπος και ώρες προπόνησης) θα γίνουν γνωστά με νέα ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022».

You may also like

Comments are closed.