ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορταστική εκδήλωση για τα 57 χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών

016 Πανεπιστήμιο Πατρών Κτίριο Πρυτανείας 1

Ο εορτασμός της 57ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 18.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Τελετών “Οδυσσέας Ελύτης”.

Η συγκεκριμένη επέτειος έχει βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ παράλληλα συνδυάζει το διττό εορτασμό: της ιδρύσεως του Ιδρύματος και του προστάτη Άγιου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην 57η επέτειο από της ιδρύσεώς του γιορτάζει 57 συναπτά χρόνια προσφοράς στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την έρευνα και τον πολιτισμό.  Με τον Χαιρετισμό του  εκπροσώπου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου και του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστου Μπούρα θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του προγράμματος  της φετινής  εκδήλωσης.

Την κεντρική ομιλία με θέμα: «Η Αχαΐα στον Αγώνα της Εθνεγερσίας» θα πραγματοποιήσει ο Δικηγόρος, Συγγραφέας & Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου, κ. Χρήστος Αθ. Μούλιας.

Η εκδήλωση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα ολοκληρωθεί με μουσικό επίλογο από το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος». Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπάνια κειμήλια της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου τα οποία θα εκτίθενται στην είσοδο της Αίθουσας Τελετών.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 μέχρι 25.11.2021.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

www.upatras.gr

Ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

dfttgtqqzk619fbc1a9fa5c

You may also like

Comments are closed.