Επανέρχονται τα 3 δρομολόγια του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα – Επίσημη ανακοίνωση

Facebook
Twitter
odontotos

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς μετά τη συζήτηση του αν. Υπουργού, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους Δημάρχους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και την παρέμβασή του στην Hellenic Train, η οποία διαχειρίζεται τους συρμούς, τα δρομολόγια αυξάνονται.

Πλέον, επανέρχονται καθημερινά τα τρία δρομολόγια την ημέρα, μόνο με φως του ήλιου και η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί μετά τις γιορτές.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου ήταν επίσης καθοριστικές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά τις ημέρες των εορτών προχωρά στην ενίσχυση των δρομολογίων στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Ειδικότερα, για το χρονικό διάστημα από 25 Δεκεμβρίου 2025 έως και 7 Ιανουαρίου 2026, προβλέπεται η λειτουργία τριών (3) ζευγών δρομολογίων ημερησίως, αντί των δύο (2) που ισχύουν σήμερα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την περίοδο αυξημένης ζήτησης.

Οι αμαξοστοιχίες θα εκτελούν τα δρομολόγια σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Από Διακοπτό προς Καλάβρυτα:

1330 – 09:52
1332 – 12:17
1336 – 15:07

Από Καλάβρυτα προς Διακοπτό:

1331 – 11:04
1333 – 13:37
1337 – 16:25.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή