Ανθρώπινη αλυσίδα για να βοηθήσουμε τον μικρό Ανδρέα

Facebook
Twitter
Μια ανθρώπινη αλυσίδα συγκινητικής συμπαράστασης και συμβολής στην ηρωική μάχη που δίνει ο 10χρονος Ανδρέας, μαθητής στην 5η τάξη του 26ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, έχει ξεκινήσει μέσω των social media από χθες, οπότε διαδόθηκε η ανάγκη βοήθειας για να βρεθούν τα χρήματα που θα επιτρέψουν τη μετάβαση του για θεραπεία στην Ιταλία, λόγω κακοήθη όγκου στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ανδρέας Τσιλιγκαρίδης διαγνώθηκε με τη νόσο το Φθινόπωρο. Πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί στο Trento της Ιταλίας όπου λειτουργεί Παιδο-ογκολογικό κέντρο που ειδικεύεται σε ακτινοθεραπεία με πρωτόνια, μέθοδος η οποία δεν ακολουθείται στην Ελλάδα, όμως για την μετάβαση αυτή απαιτείται τεράστιο κόστος, όταν μάλιστα η θεραπεία αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από 2 με 3 μήνες.

Το γεγονός ωστόσο κινητοποίησε τους δασκάλους του, τον διευθυντή του 26ου δημοτικού σχολείου, των συμμαθητών του μικρού Ανδρέα και των γονιών τους και αλυσιδωτά το ενδιαφέρον έχει ήδη επεκταθεί σε όλη την τοπική κοινωνία.

«Η οποιαδήποτε συνδρομή σας μετράει» είναι το μήνυμα που εστάλη προς όλους μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπου έχει αναρτηθεί ο ειδικός λογαριασμός για να βοηθήσουμε τον Ανδρέα:

Ιάσων Τσιλιγκαρίδης Τράπεζα Πειραιώς GR2801722750005275071415411

Σ.Σ. Η φωτογραφία του Ανδρέα έχει αναρτηθεί με την άδεια των γονέων του. Ενήμερος γιατην περίπτωση είναι και ο Δ/ντης του Σχολείου Τάσος Νταγιούκλας, όπως και οι Σύλλογοι Διδασκόντων, κηδεμόνων κλπ. 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top