ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ: Από δυο χωριά χωριάτες δημοτικοί σύμβουλοι!

servitora
Από δυο χωριά χωριάτες, έχουν γίνει δύο δημοτικοί σύμβουλοι δημοτικής παράταξης της Πάτρας, εξαιτίας των μέτρων του κορωνοϊού, σύμφωνα με την “Πολιτεία”.

Όλα συνέβησαν όταν αιρετή πήγε στο κατάστημα που διατηρεί συνάδελφός της και μάλιστα με παρέα. Άψογη η εξυπηρέτηση (όπως πάντα στο συγκεκριμένο κατάστημα), εξαιρετικός χώρος και μουσική, όμως η αιρετή ενοχλήθηκε από την «υγειονομική συμπεριφορά» μιας υπαλλήλου.

Όπως είναι γνωστό, στα καταστήματα εστίασης οι υπάλληλοι θα πρέπει να φορούν μάσκες. Σε μία σερβιτόρα η μάσκα ήταν κατεβασμένη στο πηγούνι και όταν έφθασε στο τραπέζι της αιρετής, για να εξυπηρετήσει έγινε… ο κακός χαμός!

Η γυναίκα έκανε έντονη παρατήρηση στην εργαζόμενη, επισημαίνοντάς της τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την κατηγόρησε για αδιαφορία ακόμη και των πελατών της.

Η εργαζόμενη άμεσα έβαλε την μάσκα και κάλυψε στόμα και μύτη, ωστόσο η έντονη διαμαρτυρία έφθασε μέχρι τον δημοτικό σύμβουλο και ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο οποίος στην κυριολεξία… τα πήρε στο κρανίο! Επενέβη με ευγένεια για να μην συνεχιστεί η «φασαρία», όμως μέσα του… «έβραζε»!

Είναι δε χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του, ότι συζήτησε το θέμα και με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ μέχρι και κομματικά στελέχη ασχολήθηκαν με το επεισόδιο.

Το οποίο δεν έλαβε διάσταση, η αιρετή περιορίστηκε στην παραπάνω παρατήρηση, όμως ο δημοτικός σύμβουλος θεωρεί πως θα μπορούσε να μην είχε καν δημιουργηθεί.

Είναι βέβαιο πάντως πως θα πρέπει να υπάρξει και από τους δύο «καλή διάθεση», ώστε να «ξεπεραστεί» η ένταση και να εξομαλυνθεί η σχέση τους.

 

 

 

 

You may also like

Comments are closed.