ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε το τιμόνι από ολοκαίνουργιο Tesla ενώ βρισκόταν εν κινήσει

TESLA
Η Tesla έχει μια όχι και τόσο καλή φήμη όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής των οχημάτων της, με τους ιδιοκτήτες να διαμαρτύρονται για σφάλματα βαφής και πλαστικά μέρη που τρίζουν. Και παρόλο που ο Αμερικανός κατασκευαστής EV έχει σημειώσει πρόοδο σε αυτό το θέμα τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις που χρήζουν έρευνας.

Ένα νέο περιστατικό έχει γίνει viral καθώς ο χρήστης του Twitter @preneh24 δημοσίευσε ότι το τιμόνι του ολοκαίνουργιου του Tesla Model Y έπεσε ενώ οδηγούσε με την οικογένειά του στον αυτοκινητόδρομο, προσθέτοντας φωτογραφίες και βίντεο από το κρεμασμένο κομμάτι καθώς περίμενε την οδική βοήθεια. Στο αρχικό του tweet, σημειώνει ότι η οικογένειά του ήταν ενθουσιασμένη που παρέλαβε το Model Y στις 24 Ιανουαρίου και στις 30 Ιανουαρίου το τιμόνι έπεσε. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν αυτοκίνητα πίσω του και κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια.

imageΠίσω στο 2020, ένας ιδιοκτήτης Tesla Model 3 που οδήγησε το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην ίδια κατάσταση, με το τιμόνι του αυτοκινήτου να πέφτει ενώ κινούνταν με όπισθεν. Τότε, η Tesla παρέλαβε το αυτοκίνητο και το επέστρεψε την επόμενη μέρα με το τιμόνι σωστά συνδεδεμένο, επιβεβαιώνοντας ότι στο εν λόγω αυτοκίνητο είχε λασκάρει η βίδα που στερεώνει το τιμόνι στην κολόνα. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση είχαν αρχικά χρεώσει την επισκευή 108 δολάρια, τα οποία τελικά «κάλυψε» η ίδια η εταιρία.

imageΈχουμε ξανακούσει από εταιρίες να κάνουν ανακλήσεις μοντέλων με την υποψία πως το τιμόνι δεν είναι καλά στερεωμένο, αλλά δεν έχουμε ξανακούσει για τιμόνια που πέφτουν εν κινήσει.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ