ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επιχειρηματίας επιτέθηκε και τραυμάτισε 39χρονο με ρόπαλο

Facebook
Twitter
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Νέα Ιωνία Βόλου. Δύο επαγγελματίες ήρθαν στα χέρια έπειτα από φραστικό επεισόδιο και διαφωνία για τον τόπο στάθμευσης δικύκλου.
Τα αίματα άναψαν επικίνδυνα, με τον 60χρονο να επιτίθεται στον 39χρονο με ξύλινο ρόπαλο, αιφνιδιάζοντας όλους όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 39χρονος στάθμευσε το δίκυκλο όχημά του έξω από το κατάστημα του 60χρονου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου.

Ο επιχειρηματίας αναζήτησε τον 39χρονο έξω από  την επιχείρησή του προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Όμως, σε λίγα λεπτά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με τον 39χρονο να τραυματίζεται από το ξύλινο ρόπαλο. Ο 60χρονος φέρεται να τον χτύπησε στο πρόσωπο και την πλάτη.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για βοήθεια. Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος είχε φύγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και δράστης έχουν έντονες διαφορές από χρόνια και βρίσκονται στα δικαστήρια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top