ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Αχαΐας: 11ο Σεμινάριο «Internet of Things (IOT) & Δημιουργικές Βιομηχανίες»

epimelitirio axaias1 2 620x371 1

Οι Tech Days συνεχίζονται από το Creative Hub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας με το 11ο σεμινάριο της σειράς των 24 σεμιναρίων και εργαστηρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου.

Το σεμινάριο με τίτλο «Internet of Things (IOT) και Δημιουργικές Βιομηχανίες» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01/12/22 στις 18:00-20:00 στο Mosaic Hub (Ερμού 112, Μαρκάτο, Πάτρα) με εισηγητή τον κ. Σπύρο Συρμακέση, Καθηγητή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (στην Πάτρα).

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ seminario 11ο

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι δυνατότητες των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας, ιδιαίτερα του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things – IOT) ως εργαλείου για καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πρακτικές καθώς και ο μετασχηματισμός των πολιτιστικών επιχειρήσεων και η αλλαγή των μορφών των πολιτιστικών αντικειμένων, του περιεχομένου και της μορφής τους.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

email: creativehubpatras@gmail.com

τηλ: 2610241244, 2611104397

Επίσημη ιστοσελίδα έργου: https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/

Facebook page: Interreg CreativeHubs

Instagram: interreg_creativehubs

LinkedIn: Interreg Creative@Hubs

You tube: Interreg Creative Hubs

#Interreg_V_A_Greece_Italy #Interregreeceitaly #GreeceItaly #Interregproject #EUprojects #Interreg_CreativeHubs

You may also like

Comments are closed.