ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter

Το χωριό Αργυρά του Δήμου Πατρέων επισκέφτηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 2 Απριλίου ο Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ». Κατά την παραμονή τους τα μέλη της παράταξης εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, ξεναγήθηκαν στο κτίριο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αργυράς, περπάτησαν στην ευρύτερη περιοχή και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με κατοίκους στο καφενείο του χωριού.

Ο Πρόεδρος της Αργυράς, Ανδρέας Μπασκούτας παρουσίασε τα ζητήματα που αφορούν τους δημότες και την περιοχή και έδωσε κατόπιν το λόγο στους ντόπιους, προκειμένου να μιλήσουν για θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ενημερωτικές συζητήσεις, ενώ και οι άνθρωποι του σπιράλ εξήγησαν, με τη σειρά τους, το όραμά τους για την Πάτρα και συγκεκριμένες προτάσεις του προγράμματός τους.

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Μεταξύ άλλων αναδείχθηκαν το αίτημα για πιο συχνή μαζική συγκοινωνία σύνδεσης της Αργυράς με το κέντρο της Πάτρας και η ανάγκη έγκαιρης εκταμίευσης των ανταποδοτικών από τις ανεμογεννήτριες. Θίχτηκαν επίσης θέματα που αφορούν την πλατεία του χωριού, την παιδική χαρά, την τοπική οδοποιία, υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας προς τους κατοίκους και άλλα.

Κατά την επίσκεψη των μελών του σπιράλ στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο, εξάλλου, ο Πρόεδρός του, Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, παρουσίασε τόσο τις υπάρχουσες υποδομές και τη δομή του σωματείου, όσο και τις ετήσιες εκδηλώσεις και παραδόσεις του τόπου, τα τοπικά προϊόντα και άλλες ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ
Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Άκια Σταμάτη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Γούβη και το μέλος του σπιράλ Γιώργος Γεωργόπουλος. Η αντιπροσωπεία αναχώρησε από την Αργυρά απόλυτα ικανοποιημένη, από τη γνωριμία με τους κατοίκους, τη θέρμη της φιλοξενίας και την καταγραφή των προβλημάτων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top