ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Σκρέκα στην Κάτω Αχαΐα συνοδεία του Ανδρέα Κατσανιώτη

SKREKAS KATSANIOTIS
Ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος και μέλη της ΔΗΜΤΟ υποδέχτηκαν στην Πλατεία της Κάτω Αχαΐας κυβερνητικό κλιμάκιο με τους Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο συνοδευόμενους από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη.

Ο.υπουργός Κώστας Σκρέκας με ιδιαίτερα ήρεμη και χαλαρή διάθεση συνομίλησε για αρκετή ώρα με κατοίκους της περιοχής καθώς και με παλιά και νέα στελέχη του κόμματος.Έκανε μια σύντομη αναφορά στο κυβερνητικό έργο στον τομέα ενέργειας και περιβάλλοντος, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στη Δυτική Αχαΐα από τους Προέδρους Συλλόγων Αγροτών, Εμπόρων- ελεύθερων επαγγελματιών και Ξενοδόχων Δυτικής Αχαΐας. Διαβεβαίωσε ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπουργικό συμβούλιο σχεδιάζουν και προετοιμάζουν συντονισμένα και σταθερά τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να εξασφαλιστεί ενεργειακή επάρκεια, να αποτραπούν οι υψηλές τιμές από τους παρόχους ρεύματος, ώστε ο επερχόμενος χειμώνας να μην είναι επώδυνος για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες.
Ο πρόεδρος Βασίλης Κανελλόπουλος μαζί με μέλη της ΔΗΜΤΟ, πρόσφερε στον υπουργό ένα αναμνηστικό δώρο με τοπικά προϊόντα από τη Γη των Δυμαίων και τον προσκάλεσε επίσημα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.