ΠΟΛΙΤΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι έμποροι

EBORIKOS SYLLOGOS

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στέλνει το δικό του μήνυμα τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε δράσεις ακόμα και σε κινητοποιήσεις προκειμένου η επιστρεπτέα προκαταβολή να μην αποτελέσει έναν ακόμη βραχνά για τις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, επισημαίνει τα εξής: «Εν μέσω ενεργειακής κρίσης, πληθωριστικών πιέσεων και πρωτοφανούς καθίζησης της αγοράς, ξεκινά η ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για τους επτά κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Το Ελληνικό εμπόριο, το οποίο εξαιρέθηκε από την επιδότηση στο ρεύμα και πληρώνει κάθε μήνα ασύλληπτα υπέρογκα ποσά για την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής, με την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών συρρικνωμένη λόγω του κύματος ακρίβειας, καλείται να επιστρέψει ποσά που έλαβε για να επιβιώσει στις περιόδους των απανωτών lockdown.

Ο Σύλλογος μας από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την θέση και προχώρησε και σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να αποτελέσει το πενιχρό αυτό βοήθημα επιδότηση και όχι δάνειο που θα προστεθεί στα βάρη των ήδη υπερχρεωμένων από την δεκαετή κρίση επιχειρήσεων. Ο Σύλλογός μας θα εξετάσει τις περαιτέρω δράσεις και κινητοποιήσεις του για να μην αποτελέσει η «επιστρεπτέα» έναν ακόμη βραχνά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

You may also like

Comments are closed.

nafpaktos arthrou ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Σε σοκ οι μαθήτριες που τις «έγδυσαν» με εφαρμογή και μοίραζαν τις ψεύτικες φωτογραφίες – Τι λέει ο πατέρας θύματος

Σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι έξι μαθήτριες από το γυμνάσιο της Ναυπάκτου οι οποίες είδαν τα ...