ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος ο Νίκος Σπανουδάκης που πέρασε από Πάτρα

Facebook
Twitter

Τη θέση του γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος ανέλαβε ο προαχθείς στον βαθμό του υποστράτηγου Νικόλαος Σπανουδάκης, μετά τις έκτακτες Κρίσεις στην ΕΛΑΣ που ακολούθησαν της αιφνιδιαστικής απομάκρυνσης του μέχρι πρότινος αρχηγού Κωνσταντίνου Σκούμα.

Ο κ. Σπανουδάκης τοποθετήθηκε στη θέση που κατείχε ο Σπυρίδων Σκλάβος, ο οποίος πλέον ανέλαβε γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Ο Νικόλαος Σπανουδάκης είχε υπηρετήσει το 2019 ως γενικός περιφερειακός Αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, από όπου αποχώρησε το 2020 στο πλαίσιο των τακτικών Κρίσεων του Σώματος, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ είναι ο αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, μέχρι πρότινος υπαρχηγός, θέση στην οποία τον διαδέχθηκε ο Γιώργος Δούβαλης, ο μέχρι προσφάτως γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Στο πόστο του κ. Δούβαλη μετακινήθηκε ο Σπυρίδων Σκλάβος και αμετακίνητος ως προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας παρέμεινε ο Ελευθέριος Γκαρίλας

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top