ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος

789472965f27b05494fa5570b0d54299 XL

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 25χρονος, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε μία γυναίκα τεσσάρων μηνών έγκυο την περασμένη Κυριακή. Από τον εισαγγελέα βέβαια, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γιώργος Κλουδάς, απαγορεύεται στον εντολέα του το δικαίωμα εξόδου από τη χώρα, πρέπει να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και να μην έχει καμία συναναστροφή με το θύμα.

Ο κ. Κλουδάς επεσήμανε ότι ο εντολέας του δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει καμία ζωή και πως «Τα πραγματικά περιστατικά είναι εντελώς διαφορετικά, δεν υπήρξε καυστικό υγρό, δεν υπήρξε απόπειρα δολοφονίας».

Αναφορικά με το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν αμμωνία και για αυτό το λόγο ο δικηγόρος εκτίμησε, πως μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο κατά του πελάτη του. Ο φερόμενος ως δράστης μάλιστα φαίνεται να υποστήριξε ότι δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κοπέλας.

Πώς έγινε επίθεση

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση είχε σημειωθεί αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/04), όταν ο 25χρονος άνδας βγήκε από το αυτοκίνητο, ακινητοποίησε τη γυναίκα και της έβαλε ένα μαντίλι στο στόμα.

Οι Αρχές κατάφεραν φτάσουν στη σύλληψή του, αφότου τον κατονόμασε η νεαρή ως τον δράστη της επίθεσης εις βάρος της και τον συνέλαβαν την Παρασκευή (16/04) μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνα. Ο φερόμενος δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Οι δυο τους φέρεται να είχαν σχέση για επτά χρόνια, ενώ είχαν χωρίσει.

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

You may also like

Comments are closed.