ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η 37χρονη κατηγορούμενη δεν έκανε καμία δήλωση

10 14 2021 08 51 06 1
Η Έφη Κακαράντζουλα δεν έκανε καμία δήλωση προσερχόμενη στα δικαστήρια, όπου αναμένεται να απολογηθεί για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αν και οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις, εκείνη επέλεξε να μην μιλήσει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο πριν από την κατηγορούμενη, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της.

Η Έφη Κακαράντζουλα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ άλλων θα υποστηρίξει στην απολογία της ότι έριξε μόλις ένα ποτήρι βιτριόλι και όχι 2 λίτρα και ότι το έριξε από το πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας προκειμένου να δείξει πώς κινήθηκε και ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Επίσης αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν προσπάθησε ποτέ να πάει ή να μπει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα, απαντώντας έτσι σε όσους υποστήριξαν ότι υπήρξε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο στο νοσοκομείο και ρωτούσε σε ποιο δωμάτιο βρισκόταν η Ιωάννα.

βιτριόλι- Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η δράστις θα επιχειρήσει να βγάλει «ψεύτες» πολλούς από τους μάρτυρες και ιδίως εκείνους που μίλησαν για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό που έκανε πριν από την επίθεση. Επιπλέον θα πει ότι αναζητούσε «όπλα», όπως το βιτριόλι για δική της χρήση και όχι για να επιτεθεί σε κάποιον.

Θα αναφερθεί επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σχέση της με τον 40χρονο. Έως τώρα ούτε η ίδια, ούτε και οι συνήγοροί της έχουν αφήσει να υπάρξει κάποια διαρροή για το συγκεκριμένο θέμα.

βιτριόλι - Έφη Καρακάντζουλα

Η Έφη θα κληθεί να απαντήσει ακόμη και στο ερώτημα εάν είχε συνεργούς, κάτι το οποίο έχουν ψάξει οι Αρχές διεξοδικά.

You may also like

Comments are closed.