ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Επώνυμοι» Πατρινοί αλλά και «διερχόμενοι» στα στέκια πορνείας ανηλίκων!

Facebook
Twitter

Εδώ και δύο χρόνια η «Πολιτεία» είχε αναδείξει όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, του Κόκκινου Μύλου και των Βραχνεΐκων, με δύο «στέκια» του αγοραίου έρωτα στα οποία αρέσκονται να βρίσκονται και Πατρινοί!

Ερωτικές υπηρεσίες με 5 και 10 ευρώ προσφέρουν μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια στις γραμμές του τρένου στα Βραχνέικα, με το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας να έχει μειωθεί από το κέντρο της Πάτρας, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με οδηγούς και κατοίκους της περιοχής η «πιάτσα» των γραμμών του τρένου του ΟΣΕ, βγαίνοντας από τα Βραχνέικα, υπάρχει σχεδόν κάθε βράδυ και τη γνωρίζουν αρκετά καλά όσοι ενδιαφέρονται.

Πρόκειται για κορίτσια ρομά, ορισμένα εκ των οποίων είναι σίγουρα ανήλικα, τα οποία χωρίς να κάνουν σινιάλο σε αμάξια και οδηγούς, έχουν συγκεκριμένο «πελατολόγιο» από ηλικιωμένους άνδρες και όχι μόνο.

Οι «πελάτες» σταματούν με το αυτοκίνητο, οι άνδρες οδηγοί τις επιβιβάζουν στα οχήματά τους, και αφού ολοκληρώσουν την «δουλειά», τις μεταφέρουν εκ νέου στις γραμμές.

Ανάλογο σκηνικό υπάρχει, σύμφωνα με μαρτυρίες, και στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, πάλι με κορίτσια ρομά. Όπως επίσης και στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, επίσης κοντά στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ.

Η «Πολιτεία» είχε αναδείξει με φωτογραφίες – ντοκουμέντο και την υπαίθρια πορνεία που γίνεται με «ψάρεμα» οδηγών νταλικών στην Πατρών-Πύργου, κοντά στα Βραχνέϊκα, στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Εκεί νεαρές ρομά κάνουν «σινιάλο» σε οδηγούς νταλικών οι οποίοι σταματούν και επί τόπου γίνεται το ερωτικό «αλισβερίσι». Και σε αυτή την περίπτωση η «τιμή» είναι από 5 έως 10 ευρώ!

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Θυμίζουμε ότι το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας με ανήλικα κορίτσια παρατηρείται εδώ και χρόνια σε πολλά σημεία στο κέντρο της Πάτρας, από την πλατεία Όλγας, την πλατεία Γεωργίου, έως στα Ψηλαλώνια και στα Προσφυγικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει υπ’ όψιν της τις συγκεκριμένες καταγγελίες, όχι μόνο από «ανώνυμες» αναφορές αλλά και επώνυμες! Ιδιοκτήτες νόμιμα λειτουργούντων οίκων ανοχής στην Πάτρα, έχουν καταγγείλει το γεγονός επισημαίνοντας και τους κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Μάλιστα όπως έχει γραφτεί και στο παρελθόν, «πελάτες» των συγκεκριμένων κοριτσιών (ανηλίκων ή ενηλίκων) είναι ακόμη και «επώνυμοι» Πατρινοί μεταξύ αυτών και ένας αιρετός με «πάθος» για τον φθηνό αγοραίο έρωτα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top