ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Equipe: «Ο Άρης συμφώνησε με την Λιόν για τον Ντιοπ»

Facebook
Twitter
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, Άρης και Λιόν έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Παπέ Σεϊκ Ντιοπ στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στην ιστοσελίδα της η «Equipe» αναφέρει πως «οι δυο σύλλογοι τα έχουν βρει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου μέσου». Ο Ντιόπ είχε αποκτηθεί από την Ολυμπίκ επί προεδρίας Φλοριάν Μορίς το καλοκαίρι του 2017 από τη Θέλτα έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ. Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Λιόν, η οποία τον δάνεισε αρχικά στον προηγούμενο σύλλογό του (2019-2020) κι εν συνεχεία στη Ντιζόν (2020-2021). Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, «η Λιόν φαίνεται πως βρήκε το πού θα δώσει τον Ντιόπ για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται σε έξι μήνες».

Ο Άρης θα δώσει στο γαλλικό σύλλογο ένα ποσό λίγο μικρότερο από το 500.000 ευρώ, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, πλέον, να βασίζεται εξ ολοκλήρου στη διάθεση του Ντιοπ.

Ο ύψους 1,80μ. μέσος, έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ωστόσο στη συνέχεια επέλεξε την εθνική Ανδρών της Σενεγάλης, έχοντας πραγματοποιήσει και τρεις διεθνείς συμμετοχές. Έχει πραγματοποιήσει 46 εμφανίσεις με τη Θέλτα, 25 με τη Λιόν και 22 με τη Ντιζόν, σκοράροντας μία φορά με τη φανέλα των Γαλιθιάνων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top