ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Έρχεται» λοκ ντάουν στην Αχαΐα;

Facebook
Twitter
«Φλερτάρει» με ένα μίνι λοκντάουν η Αχαΐα, σύμφωνα με τα όσα ανάφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου! Μόνο σήμερα είχαμε 171 κρούσματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου τα κρούσματα στην Αχαΐα έχουν αυξηθεί σημαντικά, το ιικό φορτίο είναι μεγάλο και αν δεν βρεθεί τρόπος για να ανακοπεί η εξάπλωση αυτή ίσως υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για πιο αυστηρά μέτρα που θα αφορούν την περιοχή.

Όπως ανάφερε η κ. Μαστοράκου το μέτρο της κυβέρνησης για αποστολή μαζικών sms, δύσκολα θα φέρει αποτελέσματα αφού οι αντιεμβολιαστές δεν θα πειστούν να πάνε να κάνουν το εμβόλιο μέσα από ένα μήνα.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι αρκετοί αντιεμβολιαστες που θεωρούν ότι ο κορωνοϊός θα είναι ελαφρύς για τον οργανισμό τους και δεν θα νοσήσουν βαριά είναι αποφασισμένοι να τον περάσουν να φυσική νόσηση.

Η κατάσταση για την Αχαΐα πλέον είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου τα νοσοκομεία της Πάτρας ίσως ξαναζήσουν καταστάσεις σαν και αυτές τους περασμένου Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, με την διαμόρφωση νέο κλινικών μέσω συγχωνεύσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top